Priznanje

Priznanje - Valerija Skrinjar-Tvrz | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Valerija Skrinjar-Tvrz
DIMENZIJA
7,91 MB
IME DATOTEKE
Priznanje.pdf
ISBN
9306938280677

OPIS

Osem kratkih zgodb, v katerih avtorica Valerija Skrinjar Tvrz v ospredje postavlja žensko in njen najintimnejši notranji svet.

Ovo je pristupačan predložak. Priznanje »Svetovno znani« Word Darilna kartica za rojstni dan Word Potrdilo o štipendiji (formalna zelena obroba) PowerPoint Priznanje za najperspektivnejšega igralca (naslov, ki ga je mogoče urediti) Word Poiščite navdih za naslednji projekt z več tisoč zamislimi, med katerimi lahko izbirate. Adresarji ... Združenje Manager podeljuje priznanje za življenjsko delo v managementu stanovskim kolegom, ki so se s svojimi dosežki in vplivom zapisali v zgodovino slovenskega managementa.

Izjavljam, da Jaka Blažič si je z vrhunskimi predstavami, ki jih je januarja nizal s soigralci pri Cedeviti Olimpiji, prislužil priznanje za najboljšega košarkarja minulega meseca v ligi ABA. To je že druga tovrstna nagrada za 30-letnega Gorenjca v tej sezoni, saj jo je prejel že novembra.

POVEZANE KNJIGE