Najslajša stvar

Najslajša stvar - Jill Shalvis | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jill Shalvis
DIMENZIJA
5,40 MB
IME DATOTEKE
Najslajša stvar.pdf
ISBN
9879954944866

OPIS

Tara ima tisoč dobrih razlogov, zakaj se ne želi vrniti v majhno obmorsko mestece Lucky Harbor. Vendar pa je v trenutku, ko je njeno življenje ena sama zmeda, pred katero beži, dober vsak kraj, ki je daleč od neizpolnjenih želja in bivšega moža.Tako se pridruži sestrama pri obnavljanju podedovanega letovišča in končno vse kaže, da bo imela življenje trdno v svojih rokah. No, dokler se ne pojavi zelenooki jadralec, ki ima svoje načrte zanjo. Ko pa se pojavi še njen bivši, ki bi naredil vse, da jo dobi nazaj, nastane gneča. Tara se znova znajde v vrtincu potlačenih čustev, skrivnosti preteklosti in samoizpraševanja, kaj sploh pričakuje od življenja.»Vroče, sladko, zabavno in romantično. Čisti užitek!« – Robyn Carr

Vendar pa je v trenutku, ko je njeno življenje ena sama zmeda, pred katero beži, dober vsak kraj, ki je daleč od neizpolnjenih želja in bivšega moža. Tako se pridruži sestrama pri obnavljanju ... Nogometni derbiji med dvema največjima tekmecema so od nekdaj veljali za stvar prestiža in zmaga na derbiju je vedno najslajša.

a ko me in ko pride do seksa, bi jaz non stop ... idealno bi bilo vsaj ... Več: Jill Shalvis mehka vezava čisto nove Najslajša stvar 4€ Nehote nalašč 6€ Vsega je kriva bela omela 6€ PRIPOROČA ljubiteljicam dobrih ljubezenskih zgodb !!! SINOPSIS.

POVEZANE KNJIGE