Moja roka v tvoji

Moja roka v tvoji - Mariasun Landa | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mariasun Landa
DIMENZIJA
9,2 MB
IME DATOTEKE
Moja roka v tvoji.pdf
ISBN
6541152909270

OPIS

Moja roka v tvoji je prvoosebna pripoved trinajstletnega Xavija o težavah s komunikacijo v sodobni družbi. Zgodbo odraščajočega mladostnika, ki ga mamina izbira novega partnerja tako preseneti, da se odloči za beg od doma, je baskovska avtorica Mariasun Landa zasnovala problemsko, a obenem tudi psihološko poglobljeno, družbeno vpeto in formalno odprto.Besedilo je v izvirniku izšlo leta 1995, bilo v naslednjih letih prevedeno v vse jezike Iberskega polotoka ter toplo sprejeto med bralci.

Zgodbo odraščajočega mladostnika, ki ga mamina izbira novega partnerja tako preseneti, da se odloči za beg od doma, je baskovska avtorica Mariasun Landa zasnovala problemsko, a obenem tudi psihološko poglobljeno, družbeno vpeto in ... Moja roka v tvojih laseh, zaljubljen pogled, ki ti je tako pristajal. Preden odpeljala sem se zazrta sva bila oba.

Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate: »Nisem v ničemer dober in sem slab v vsem?« se sprašuje Petit, ki si želi le malo miru in priročnik, ki bi mu razjasnil dvome. Zabavna in poučna zgodba brez obsojanja, v kateri prepoznamo lastne dvome in protislovja.

POVEZANE KNJIGE