Moja roka v tvoji

Moja roka v tvoji - Mariasun Landa | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mariasun Landa
DIMENZIJA
7,19 MB
IME DATOTEKE
Moja roka v tvoji.pdf
ISBN
5539474186682

OPIS

Moja roka v tvoji je prvoosebna pripoved trinajstletnega Xavija o težavah s komunikacijo v sodobni družbi. Zgodbo odraščajočega mladostnika, ki ga mamina izbira novega partnerja tako preseneti, da se odloči za beg od doma, je baskovska avtorica Mariasun Landa zasnovala problemsko, a obenem tudi psihološko poglobljeno, družbeno vpeto in formalno odprto.Besedilo je v izvirniku izšlo leta 1995, bilo v naslednjih letih prevedeno v vse jezike Iberskega polotoka ter toplo sprejeto med bralci.

Zgodbo odraščajočega mladostnika, ki ga mamina izbira novega partnerja tako preseneti, da se odloči za beg od doma, je baskovska avtorica Mariasun Landa zasnovala problemsko, a obenem tudi psihološko poglobljeno, družbeno vpeto in ... Moja roka v tvojih laseh, zaljubljen pogled, ki ti je tako pristajal. Preden odpeljala sem se zazrta sva bila oba.

TXT datoteka (57 kB) Izvoz v EndNote (RIS format) Avtor(ji) Landa, Mariasun (avtor) Pregelj, Barbara (avtor dodatnega besedila) Dežman, Maks (fotograf) García Tejero, Ruben (fotograf) Pačkova, Maria (fotograf) Geršak, Urša (prevajalec) Vir. knjige.

POVEZANE KNJIGE