Kamnita srca

Kamnita srca - Simon Scarrow | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simon Scarrow
DIMENZIJA
7,66 MB
IME DATOTEKE
Kamnita srca.pdf
ISBN
2352081415743

OPIS

Dramatična in čustvena zgodba o prijateljstvu in izdaji, ki se med drugo svetovno vojno dogaja na prelepem grškem otokuV tridesetih letih prejšnjega stoletja se dijaka Peter Muller in Andreas Katarides spoprijateljita, medtem ko Petrov oče arheolog raziskuje grški otok Lefkas. Usojeno jima je, da se nekaj let pozneje, ko izbruhne vojna, ponovno srečata. Zdaj je Peter nemški vojak, Andreas pa vodja odporniškega gibanja na otoku. Petrovo poznavanje otoka in njegovih prebivalcev postane smrtno orožje za njegovega prijatelja ter številne druge ljudi, ki so prispevali k temu, da je bil njegov obisk v zgodnji mladosti tako idiličen. Odločitve, ki jih sprejmeta oba mlada moža, so ključnega pomena za usodo mož, žensk in otrok, še posebej za lepo Grkinjo Eleni, v katero sta bila pred vojno tako Peter kot Andreas nežno zaljubljena.

aprila 1944, in to zato, ker so nacisti odkrili, da je sodeloval proti tedanjemu ... Vabimo vas, da si ogledate bogato zbirko karikatur Aljane Primožič Fridauer.... ČE HOČEMO POVEDATI to zgodbo, moramo začeti s koralami in z apnenčastimi algami, s školjkami in z glavonožci, s prebivalci oceana z imenom Tetida, ki je nekoč prekrival velik del zemeljske oble. Milijarde teh živali so se prehranjevale, izločale svoje lupine, se razmnoževale in umirale, pri tem pa ustvarile tisto, kar je znameniti švicarski arhitekt Le Corbusier poimenoval ... kamnita kocka granitna kocka cu10 8/10 10x10x10 klesana teman.

Objavljen: 03.02.2021 dne 09:32; Do poteka še: Število prikazov oglasa:-krat; Zemljevid ; Podatki o uporabniku . olgicam.

POVEZANE KNJIGE