Prvošolec

Prvošolec - Urša Batis Savnik | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Urša Batis Savnik
DIMENZIJA
3,60 MB
IME DATOTEKE
Prvošolec.pdf
ISBN
7419285686514

OPIS

Vstop otroka v šolo je poseben dogodek. Vsa pričakovanja, želje in volja so na preizkusu. A vztrajno delo poplača ves vložen trud. Beležite čarobne trenutke prvega leta v šoli. Skupaj z otrokom jih prenesite v knjigo Prvošolec in ustvarite nepozabno zgodbo.Knjiga Prvošolec je spominska knjiga za 1. razred osnovne šole. Vanjo starši in otrok zapisujejo, rišejo in lepijo najbolj pomembne dogodke, ki so se zgodili v otrokovem prvem šolskem letu.Knjiga je uporaben pripomoček za spremljanje otrokovega najbolj pomembnega šolskega leta. Vse, kar je pomembno, se zabeleži. Na koncu leta je na enem mestu zbrano celotno dogajanje otroka v 1.r OŠ.In čez čas, bo to prelep spomin na prvo šolsko leto.

za zaČetek Še ena vaja za Številke do 5. danes posluŠaj pesmico o opicah, ki so skakale po postelji. dragi prvoŠolec, prvoŠolka! upamo, da ti je uspelo reŠiti prve naloge.

o., Linhartova cesta 94, SI-1000 Ljubljana. 2020 @ Rumena rutica d.

POVEZANE KNJIGE