Prvinska ljubezen

Prvinska ljubezen - Meredith Wild | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Meredith Wild
DIMENZIJA
10,68 MB
IME DATOTEKE
Prvinska ljubezen.pdf
ISBN
4854116934902

OPIS

Nekaj dni po sanjski poroki Blake in Erica Landon odideta na poročno potovanje – na medene tedne, med katerimi se okrepijo vezi med njima, obljube, ki sta si jih izmenjala na poročni dan, pa zacelijo vse rane iz preteklosti.Ko se zdi, da so vse težave že varno za njima, škandal, ki spremlja izvolitev Daniela Fitzgeralda za guvernerja, ogrozi njuno idilično novo zakonsko življenje. Nezakonito izvoljeni guverner bi za slavo naredil vse, četudi to pomeni, da mora ogroziti srečo lastne hčerke. Ob vrnitvi domov se tako Blake znajde v središču kriminalne preiskave, v kateri ga obtožujejo prestopkov iz hekerske preteklosti, ki pa je nikakor ne želi več podoživljati.Blakova svoboda je na kocki, njuna prihodnost pa v nevarnosti, zato je Erica pripravljena narediti vse, da bi oprala njegovo ime. Toda, ko se Blake upre oblastem in zavrača iskanje resnice, se njun svet začne rušiti. Bo dopustil, da bo preteklost nazadnje zmagala? Ali pa ga lahko Erica prepriča, da se je vredno boriti za skupno življenje – bolj kot kdajkoli doslej …

Na njen način. Brez ovir, brez predsodkov, s polnimi čustvi.

Tedaj smo sposobni ljubiti tudi druge in mogočno energijo ljubezni, izžarevati navzven, do vseh in do vsega. 110 ljubezen na ruŠevinah, 111 votlina ljubezni, 113 hudobna vdova, 117 vojvoda najde ljubezen, 118 na begu, 119 kronanje ljubezni, 120 prvinska ljubezen, 121 ljubezen po Škotsko, 122 nevarni gizdalin, 123 nepredvidljiva nevesta, 124 ljubezen preŽene strah, 125 igra ljubezni, 126 pobeg, 127 opojne diŠave bogov, 128 ljubezen ima svoja pota, Kaj je večja, morda bolj prvinska ljubezen: režija ali ustvarjanje glasbe? Ni treba delati ločnic oz. razmejevati, pri meni gresta film in glasba z roko v roki.

POVEZANE KNJIGE