Prisotnost

Prisotnost - Amy Cuddy | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Amy Cuddy
DIMENZIJA
3,63 MB
IME DATOTEKE
Prisotnost.pdf
ISBN
2011225007172

OPIS

Ste si kdaj takoj po napetem dogodku želeli, da bi lahko začeli še enkrat od začetka? Morda po pogovoru za novo službo, nastopu ali težavni razpravi? Prav zaradi trenutkov, ko bi morali biti najbolj pristni in trdni, pa nam to ne uspe, se počutimo zlagane in nemočne. Prepogosto se največjih ovir v življenju lotevamo s strahom, jih opravimo z občutkom tesnobe in zapustimo z obžalovanjem.Z dostopom do osebne moči lahko dosežemo \'prisotnost\', stanje, v katerem nas ne skrbi več, kakšen vtis napravimo na druge, temveč popravimo vtis o samih sebi. V revolucionarni knjigi nam harvardska profesorica Amy Cuddy razkrije, da se nam ni treba podati na veliko duhovno iskanje in se notranje preobraziti, da bi črpali moč prisotnosti. Le malce samospodbude potrebujemo, da prilagodimo govorico telesa ter vedenje in mišljenje v vsakdanjem življenju.Prelomna knjiga, ki nas uči, kako se lahko s preprostimi tehnikami osvobodimo strahu v napetih trenutkih, kako kar najbolje opravimo zahtevne naloge ter vzpostavimo pristen stik z drugimi.

Dva dni po spontanem porodu in pet dni pri carskem rezu. Čas namenjen obiskom: od ponedeljka do petka od 15.

Pri tem je potrebno upoštevati, da gre zgolj za povprečne vrednosti, saj vrednosti variirajo glede na metabolizem droge, toleranco posameznika oziroma posameznice, telesno stanje in kondicijo, zaužito tekočino ter ... Prisotnost je samodejno nastavljena na osnovi Outlookovega koledarja, lahko pa jo spremenite ročno, če želite. Če imate na primer trenutno načrtovano srečanje v Outlooku, je vaše stanje prikazano kot» v srečanju «v Skype za podjetja.

POVEZANE KNJIGE