Prdoprašek doktorja Proktorja

Prdoprašek doktorja Proktorja - Jo Nesbø | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jo Nesbø
DIMENZIJA
11,18 MB
IME DATOTEKE
Prdoprašek doktorja Proktorja.pdf
ISBN
5454173543968

OPIS

Prodprašek doktorja Proktorja je prvi mladinski roman priznanega avtorja kriminalk Jo Nesba. Knjiga je prežeta s humorjem, hudomušnostmi, pustolovščinami in pozitivnimi vrednotami, predvsem pa je napeta do zadnje strani. Nekega sončnega dne, tik pred največjim norveškim praznikom, Liza zagleda selitveni tovornjak, ki pripelje k sosedovi hiši. Vanjo se vseli Bulle, fant, ki je precej nenavaden. Ko potem liza in Bulle spoznata še nenavadnejšega soseda doktorja Proktorja, se začne nora zgodba o izgubljeni ljubezni, strašnih anakondah, turobnih jetniških celicah, groznih razbojnikih in o najmočnejšem prdoprašku na svetu.

2014 . Danes vam predstavljam noro zabavno zgodbo o najmočnejšem prdoprašku na svetu.

JUNIJA 2015 mladinska komedija, 87 minut V knjigi ne spoznamo le Povsem navadnega Prdopraška Doktorja Proktorja, ampak tudi še bolj norega in n... Časovna kad doktorja Proktorja je nadaljevanje uspešnice Prdoprašek doktorja Proktorja. Avtor knjige JO NESBO (rojen l.

POVEZANE KNJIGE