O čem razmišlja vsak moški kadar ne razmišlja o seksu

O čem razmišlja vsak moški kadar ne razmišlja o seksu - Sheridan Simove | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sheridan Simove
DIMENZIJA
11,98 MB
IME DATOTEKE
O čem razmišlja vsak moški kadar ne razmišlja o seksu.pdf
ISBN
9680010326575

OPIS

Odkrijte o čem moški resnično razmišljajo, kadar ne razmišljajo o seksu… Tisočletja človeštvo z začudenjem odkriva razlike med moškimi in ženskami. Splošno znano je, da je ženski spol na večini področjih izrazito superioren v primejavi z moškimi - čustveno, kognitivno in družbeno. Vendar so se do danes vse kompleksne skrivnosti moških možganov izmaknile znanosti. Razen o “seksu”, o čem dejansko še razmišljajo moški? V prelomni knjigi profesor Sheridan Simove odkrije vso globoko skrito resnico moškega uma. Po mnogih letih poglobljenih raziskav, je natančno identificiral, s čim se dejansko ukvarjajo moški kadar ne razmišljajo o seksu. Profesor Simove je na čudovit način odkril skrivnost moškega uma, ki se je sedaj pred vam kot odprta knjiga, rezultati pa odklepajo dostop do stoletja stare skrivnosti … Poglejte v knjigo - presenečeni boste, kako natančna in šokantna je resnica …*Na 193 praznih straneh bodo lahko bralci dobili odgovor na večno vprašanje. Knjiga je namenjena predvsem kot darilo moškim.*

To nam omogućava da ceo tim i dalje vredno razvija Vsak, ki je spolno aktiven, je tudi ogrožen. Da pa ne boste preveč »pametni«, mu/ji dajte v roko kakšno knjigo, recimo Seks od A do Ž Jane Pavanel (Meander, 2006).

Tudi, kadar moški ne nudi oralnega seksa, denimo ko se pogovarja z vami, je ali spi. Moški o tem razmišlja ves dan).

POVEZANE KNJIGE