Jesenski živžav

Jesenski živžav - Rotraut Susanne Berner | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rotraut Susanne Berner
DIMENZIJA
12,68 MB
IME DATOTEKE
Jesenski živžav.pdf
ISBN
6030215402128

OPIS

Po zimi, pomladi in poletju pride v mesto jesen. Na glavnem trgu je zabava s plesom, v kulturnem domu pa razstava buč. Ob odprtju novega vrtca se otroci z lučkami odpravijo v povorki proti parku. Srečamo stare znance in iščemo pogrešanega papagaja …Priljubljena serija knjig, namenjenih opazovanju, igranju in pripovedovanju ob slikah, raste skupaj z otrokom, ob njej pa se zabava vsa družina.Nemška ilustratorka Rotraut Susanne Bernerje za svoje delo prejela številne nagrade, med drugimi tudi Andersenovo nagrado 2016.

Jesenski motiv: štejem, režem, lepim. Predlogo s kartami za štetje kostanjev, lističe za rezanje ter drevo za lepljenje najdeš TU.

Naslov: Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana E-naslov: [email protected] Telefon: 01 241 30 00 Brezplačna številka: 080 12 05 Jesenski živžav (Teden otroka) Navihani veseli december; Otroška maškarada; Sodelujemo tudi pri Otroškem parlamentu ter pri nekaterih projektih, ki jih organizira ZPMS. *** Za vas pripravljamo … Otroška maškarada.

POVEZANE KNJIGE