Osnove programiranja

Osnove programiranja - Max Wainewright | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Max Wainewright
DIMENZIJA
10,1 MB
IME DATOTEKE
Osnove programiranja.pdf
ISBN
6378167115260

OPIS

DOBRODOŠLI V SVETU RAČUNALNIŠKEGA PROGRAMIRANJAVse, kar moraš vedeti o programih Scratch, Logo, Python, HTML in JavaScriptS temi osnovnimi navodili o kodiranju se pouči o ZANKAH, SPREMENLJIVKAH in IZBIRI – razvij svoje programerske veščine do te mere, da boš izdelal spletno stran … in še več! Na poti boš srečal ROBOTE POMAGAČE, ki bodo poskrbeli, da ti bo vse jasno. Nauči se uporabljati logo, ustvarjaj igre v scratchu, programiraj v pythonu, delaj poskuse s HTML-jem in z javascriptom izdelaj interaktivne spletne strani.Premikaj figurice po zaslonu, sprogramiraj igro labirint, pripravi sendvič zame ali pa se pouči, kako izdelati spletno stran!

Nosilec predmeta ... (Osnove programiranja 2) - 5-Borut Robič 1.0 Zgodovina • Zgodovina (1) - 1972, C se pojavi kot orodje (splošen progr. jezik) pri razvoju Unix - Bell Laboratories, ZDA, Unix na PDP-11, Dennis Ritchie - Od 1978 dalje obstaja več prevajalnikov za C za druge rač.

Kurs pokriva osnove proceduralnog i objektnog programiranja korišćenjem programskog jezika Java. Na kursu možete steći predznanje, neophodno za uspešno praćenje nastave na naprednim kursevima programiranja. Osnove programiranja.

POVEZANE KNJIGE