Zimski živžav

Zimski živžav - Rotraut Susanne Berner | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rotraut Susanne Berner
DIMENZIJA
11,45 MB
IME DATOTEKE
Zimski živžav.pdf
ISBN
5123323509534

OPIS

Ta velika knjiga, ki prikazuje mesto in njegovo okolico, kar mrgoli od nešteto podrobnosti. Pripoveduje drobne zgodbe o ljudeh in živalih. Od strani do strani spremljamo dogajanje, opazujemo in pripovedujemo, kaj vse se lahko zgodi v enem samem zimskem dnevu.Priljubljena serija knjig, namenjenih opazovanju, igranju in pripovedovanju ob slikah, raste skupaj z otrokom, ob njej pa se zabava vsa družina.Nemška ilustratorka Rotraut Susanne Bernerje za svoje delo prejela številne nagrade, med drugimi tudi Andersenovo nagrado 2016.

Preverite aktualne modele priznanih blagovnih znamk. Ugodne cene in hitra dostava. Številne zimske zgodbe za otroke imajo že v naslovu nakazano, da gre za dogajanje v zimskem času - to so npr.

marec 2017 ob 14:49 Ljubljana - MMC RTV SLO V soboto je bil na Pokljuki 27. pokljuški maraton, zdaj pa so na vrsti še mladi, ki bodo v petek tekmovali na 21.

POVEZANE KNJIGE