Velika čarovnija

Velika čarovnija - Elizabeth Gilbert | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Elizabeth Gilbert
DIMENZIJA
6,70 MB
IME DATOTEKE
Velika čarovnija.pdf
ISBN
9338100852655

OPIS

»Kdor je živ, je ustvarjalen!«Ste naveličani življenja brez ustvarjalne iskrice? Vas je strah zapustiti varno rutino in se lotiti tistega, za kar čutite, da je vaš pravi poklic? Tudi avtorica velikih uspešnic Jej, moli, ljubi in Pečat stvarjenja, Elizabeth Gilbert, piše, da jo je bilo nekoč strah slediti svojim sanjam. Ampak če ne poslušamo svojega notranjega – kreativnega – glasu, smo opeharjeni za največjo srečo in občutek izpolnjenosti.Zato poiščimo navdih.Opustimo vlogo žrtve.Soočimo se s svojimi strahovi.Prisluhnimo notranjemu glasu.Drznimo si.Poiščimo ravnovesje med duhovnostjo in praktičnostjo.Živimo ustvarjalno in si ustvarimo življenje svojih sanj.Knjiga leta po izboru spletnih portalov Brainpickings in Book Riot!

oktobra 2020 by Nina Prešern Lahko dandanes spletna stran brez prisotnosti na družbenih omrežjih sploh ohrani občinstvo ali bo že čez nekaj tednov utonila v pozabo in je bil ves trud zaman? To bom v naslednjih mesecih ... Velika čarovnija je knjiga svetovno uspešne avtorice, ki z bralci deli, kako ujeti idejo, se z njo spoprijateljiti in ji dovoliti, da zaživi. Je nekakšen učbenik za vse skrite potenciale, ki v sebi slutijo ustvarjalno slo, pa niso preveč zaupljivi do sebe in sveta. Želje.

Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... ‎Knjiga avtorice uspešnice Jej, moli, ljubi. O tem, kako opustiti strah in zaživeti ustvarjalno.

POVEZANE KNJIGE