Ultimat

Ultimat - Anders de la Motte | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anders de la Motte
DIMENZIJA
9,62 MB
IME DATOTEKE
Ultimat.pdf
ISBN
5631237108762

OPIS

Ko v jezeru blizu posestva vladajoče stranke nekoliko izven Stockholma najdejo hudo izmaličeno truplo, za preiskovanje primera določijo kriminalistično inšpektorico Julio Gabrielsson. Kdo je preminula oseba? In zakaj se je nekdo tako zelo potrudil, da trupla ne bi bilo mogoče identificirati?Kriminalistični inšpektor David Sarac je človek, ki ga preganjajo demoni. Po nasilnem obračunu, ki ga je skorajda stal življenja, se zdravi na psihiatrični kliniki daleč stran od glavnega mesta. Že nekaj časa zbira uspavalne tablete, ki mu jih dajejo negovalci. Namerava vzeti vse hkrati, da bi za vedno utišal obtožujoče glasove v svoji glavi. Nato pa ga skrivnostna ponudba prisili, da znova razmisli o svoji usodi …Ultimat je adrenalinska srhljivka, postavljena v neusmiljen svet, kjer je vse drugače, kot se zdi na prvi pogled, in kjer v obupnem boju za oblast nihče ne izbira sredstev.

Av engelska ultimate, ursprungligen av latinets ultima ("ytterst"). ultimat форм. общ.

Vezi conjugări, declinări, antonime si ortografie. 5 How to Download Ultimat Multi Tool QCFire? 6 Using The Tool: 6.1 Google Drive + Mirror Link all versions in On place. Ultimat is a brand of vodka produced in Poland and sold through the Patrón Spirits Company. It is made from a blend of three different sources, potato, wheat and rye.

POVEZANE KNJIGE