Osamljeni duhec in druge zgodbe v sličicah

Osamljeni duhec in druge zgodbe v sličicah - Urša Krempl | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Urša Krempl
DIMENZIJA
6,23 MB
IME DATOTEKE
Osamljeni duhec in druge zgodbe v sličicah.pdf
ISBN
9301391716101

OPIS

Nova zbirka slikopisov prinaša enajst lahkotnih, hudomušnih in sporočilnih zgodb. O osamljenem duhcu, ki dobi sostanovalca, o zajcu, ki mu štiriperesna deteljica prinaša srečo, o medvedu in njegovi najljubši sladici … Tisti otroci, ki že znajo brati, si bodo z iskanjem primernih besed bogatili besedni zaklad, najmlajši pa bodo lahko aktivno sodelovali pri branju. Slikopisi so odlično motivacijsko sredstvo in pomoč pri prvih bralnih korakih.

COBISS.SI-ID 284794880. Osnove geodezije : učbenik za modula Geodezija in Evidentiranje nepremičnin v programu Geodetski tehnik in za modul Geodezija v gradbeništvu v programu Gradbeni tehnik. KOKALJ, Tatjana Pomoli smrček v mojo knjigo papir 2016 C KREMPL, Urša Osamljeni duhec in druge zgodbe v sličicah papir 2016 C KENDA Hussu, Damjana Škratek napakec Zgodbe za pozorno branje papir 2016 P LOZANO Carbayo, Pilar Detektiv Nosko Pogrešani pingvin papir 2016 P KOKALJ, Tatjana Detektivka Zofija v šoli papir 2016 P KREMPL, URŠA: Osamljeni duhec in druge zgodbe v sličicah ml - mladina / C -S - Slikanice Pred nami je nova zbirka hudomušnih in lahkotnih slikopisov avtorice Urše Krempl in velenjske ilustratorke Urške Stropnik Šonc.

zaposlitev, ta občutek prekrile. Osamljeni duhec in druge zgodbe v sličicah. Osamljeni duhec in druge zgodbe v sličicah / Urša Krempl ; ilustrirala Urška Stropnik Šonc.

POVEZANE KNJIGE