Moje življenje v pasjih šapah

Moje življenje v pasjih šapah - Wendy Hilling | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Wendy Hilling
DIMENZIJA
4,32 MB
IME DATOTEKE
Moje življenje v pasjih šapah.pdf
ISBN
2310134163684

OPIS

Moje življenje v pasjih šapah je zgodba o neverjetnem psu, ki je ženski z oviro vrnil svobodo in samozavest.Wendy Hilling ima redko kožno bolezen: njena koža je zelo občutljiva. Vsako opravilo, ki se nam zdi samoumevno, je zanjo velika muka – od odpiranja vrat prek slačenja plašča do jemanja perila iz pralnega stroja. Zaradi bolezni ima tudi zoženo grlo, ki se ji lahko kadarkoli zapre in ji onemogoči dihanje. Toda pred osmimi leti se je njeno življenje spremenilo. Dobila je Teda, zlatega prinašalca. Zanjo je začel skrbeti 24 ur na dan. Življenje ji je rešil večkrat, kot se lahko spomni. Pomaga ji pri vsakodnevnih opravilih, hkrati pa jo ves čas opazuje in posluša njeno dihanje – Wendy lahko vedno računa nanj. Moje življenje v pasjih šapah govori o izjemno pogumnem spopadanju posameznika s težavami, pa tudi o neverjetnem pasjem pomočniku, o enkratnem odnosu med človekom in živaljo ter o izjemnih stvareh, ki jih zmorejo živali.

Read 14 reviews from the world's largest community for readers. Wendy Hilling ima redko kožno bolezen: njena koža je ... Življenje ji je rešil večkrat, kot se lahko spomni.

pomembno, da za svojim psom iztrebke tudi pospravlja in jih odlaga na zato primernih mestih. je moje življenje s psom, spet dobilo smisel. Čeprav smo iz drugega konca Slovenije, je bila to najboljša odločitev.

POVEZANE KNJIGE