Moje slikarije s prsti

Moje slikarije s prsti - Nico Fauser | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nico Fauser
DIMENZIJA
7,62 MB
IME DATOTEKE
Moje slikarije s prsti.pdf
ISBN
3826281585899

OPIS

Slikanje s prsti - odlične ideje za ustvarjanje s prstom, barvo in papirjem. Otroci se lahko zabavajo s prstnimi odtisi, ki jih čisto preprosto oživijo: z barvico in flomastrom jim dodajo nekaj potez, in že nastanejo živobarvne cvetlice, zvedave živali, domišljijske pokrajine, nevarni zmaji ali pisana vozila. Enostavna navodila korak za korakom pokažejo, kako ustvariti različne motive. Na straneh z okrasnim okvirjem in nakazano pokrajino lahko otroci slikajo s prsti kar v knjigo in pri tem uporabijo svoje zamisli. Ta tehnika prinaša vesele in zares edinstvene umetnine - ob njej se bodo zabavali tudi najmlajši ustvarjalci. Nico Fauser je ilustrator in avtor knjig. Že med študijem na umetnostni akademiji je objavil več risarskih priročnikov za otroke, ki so jih do danes prodali v več kot 100.000 izvodih. Kadar ne dela v svojem ateljeju, rad bere ali sedi v kavarni in riše v skicirko.

Želim si, da bi večkrat lahko tako prepričala moje otroke v sodelovanje... Lp, Teja torek, 19 november, 2013 Oseba *Urška* sporoča … Knjiga: Moje slikarije s prsti Prsti so otrokovo osnovno likovno orodje.

Zelene storitve Trgovine Vsi izdelki O nas Vaš vpliv. Vpišite izdelke.

POVEZANE KNJIGE