Fantastično popotovanje fakirja, ki je obtičal v Ikeini omari

Fantastično popotovanje fakirja, ki je obtičal v Ikeini omari - Romain Púertolas | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Romain Púertolas
DIMENZIJA
5,41 MB
IME DATOTEKE
Fantastično popotovanje fakirja, ki je obtičal v Ikeini omari.pdf
ISBN
2053498965634

OPIS

Na potovanju, polnem najbolj nepredvidljivih zapletov, fakir najde neverjetne prijatelje na še bolj neverjetnih krajih, ob ritmih bollywoodske glasbe pa se v njegovem srcu rodi ljubezen. In to prav v času, ko se srečuje s pretresljivimi vprašanji ilegalnih migracij in univerzalne želje po boljšem življenju v našem pogosto nevarnem svetu.Fakir nekega dne odide iz svoje majhne indijske vasi in pristane v Parizu. Poklicni slepar se odpravi na romanje v Ikeo, da bi si priskrbel predmet, po katerem hrepeni: popolnoma novo posteljo z žeblji. Čeprav v žepu svilenih hlač nima niti enega pravega evra, je prepričan, da mu bo podvig uspel ‒ posteljo bo kupil s ponarejenim bankovcem za 100 evrov (ki je potiskan samo po eni strani) in običajno zalogo trikov. Toda na begu pred maščevanjem opeharjenega taksista se fakir po naključju odpravi na turnejo po Evropi, ki se začne v garderobni omari kultnega švedskega proizvajalca pohištva.

V soboto, 15. septembra ob 19.00 vabljeni v Celje na PREMIERO filma Fantastično popotovanje Fakirja, ki je obtičal v ikeini omari! Žuboreča, zabavna in čudovita zgodba, ki je nastala po knjižni uspešnici iz leta 2013, nas popelje v barvit svet Mumbaja in nenavadne dogodivščine glavnega lika Aje, ki se po nenadni smrti matere s ponarejenim ... Film je nastal na podlagi tudi pri nas prevedene knjižne uspešnice Fantastično popotovanje fakirja, ki je obtičal v Ikeini omari Romaina Puértolasa iz leta 2... Romain Puértolas: Fantastično popotovanje fakirja, ki je obtičal v Ikeini omari: Potovanje fakirja, ki na svoji poti po Evropi in tudi malce čez potuje z različnimi prevoznimi sredstvi, največkrat ne po lastni izbiri, se začne v Parizu, kamor se odpravi po nakup najnovejše Ikeine postelje z žeblji. Film je nastal na podlagi, tudi pri nas prevedene, knjižne uspešnice Fantastično popotovanje fakirja, ki je obtičal v Ikeini omari Romaina Puértolasa iz leta 2013.

puertolas, izdala zaloŽba uČila int. 2016, Fantastično potovanje fakirja, ki je obtičal v ikeini omari September 6 Gal Jerman Aja že vse življenje tiči v skromni soseski v Mumbaju, kjer se preživlja kot ulični čarodej in prevarant in mimoidoče prepričuje, da ima magične sposobnosti. Fantastično popotovanje fakirja, ki je obtičal v Ikeini omari/The Extraordinary Journey Of The Fakir.

POVEZANE KNJIGE