Čarovnice

Čarovnice - Roald Dahl | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Roald Dahl
DIMENZIJA
4,84 MB
IME DATOTEKE
Čarovnice.pdf
ISBN
4932653082029

OPIS

Pripovedovalec, deček brez imena, počitnice preživlja na Norveškem pri stari mami, ki mu govori nenavadne zgodbe o čarovnicah, ga poučuje, kako jih prepoznati in kako ravnati, če kaksno sreča. Nato pa se nekoč v Angliji po naključju znajde na veliki konvenciji čarovnic, na kateri udeleženke, imenitne dame, na pobudo Velike čarovnice sklenejo, da bodo iztrebile vse otroke na Otoku. Za zaslonom pa jim prisluskuje deček ... Ali se bo rešil? Ali pa ga bodo zavohale krvi zeljne čarovnice? A odgovor ponuja le knjiga, polna srhljivosti in hudomušnosti.

Ko je začel pisati scenarij, se je odločil, da bo ostal zvest duhu izvirnika bratov Grimm, ki je bil prvič izdan l. 1812, pri vsem, kar sledi, pa domišljiji ne bo postavljal omejitev.

V povezavi z malo čarovnico Lenčko, ki pozna njihove skrivnosti, zelišča ... Zgodovinarka in čarovnica Diana Bishop dobi začarani rokopis 'Ashmole 782' in ve, da mora razrešiti njegove uganke. Pomoč ji ponudi skrivnostni Matthew Clairmont, ki je vampir - čarovnice pa ne bi smele zaupati vampirjem. Ko čarovnice vreščijo, se še pajki jih bojijo! Ta zabava res bo nora, brž po metlo in na pot, da v megli ne zaideš tja na stransko pot… Sluz po torti se cedi, pijemo komarsko kri… manjkaš RES samo še TI!" Si se kdaj vprašal, kako čarovnice praznujejo svoj rojstni dan? NE? Potem je čas, da se ene takih zabav udeležiš tudi TI. Njuna kariera lovcev na čarovnice je skoraj neizogibna.

POVEZANE KNJIGE