Alternativna kuhinja 2

Alternativna kuhinja 2 - Polona Kovič | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Polona Kovič
DIMENZIJA
5,48 MB
IME DATOTEKE
Alternativna kuhinja 2.pdf
ISBN
2489221458197

OPIS

Alternativna kuhinja 2 je nadaljevanje knjige Alternativna kuhinja, ki je leta 2004 v Sloveniji med prvimi zaorala ledino na področju zdravega, presnovnim zmožnostim človeškega telesa prilagojenega prehranjevanja z naravno, brez kmetijskih strupov in kemičnih gnojil pridelano, biološko polnovredno hrano, nedotaknjeno z gensko tehnologijo ali industrijskimi tehnološkimi postopki.Spodbuja nas k ustvarjalnosti v domači kuhinji in nas prepriča o pomembnosti izbire kakovostne, okolju, živalim in presnovi prijazne hrane. Opogumlja domače ekološke pridelovalce hrane in ozavešča o nujnosti prehranske samooskrbnosti Slovenije za zdravje zdajšnjih in prihodnjih generacij, ki želijo ohranjati našo plodno zemljo, čisto vodo in zrak ter vse druge naravne vire v dobrem stanju tudi za prihajajoče rodove.Knjiga, ki je mnogo več kot klasični kuharski vodnik h kulinaričnim užitkom, vam bo dala misliti. Povezanost med zdravjem zemlje in hrane, ki zraste iz nje, ter svojim lastnim zdravjem boste prepoznali kot osvobajajočo resnico.Polona Kovič se z zdravo, presnovnim sposobnostim telesa prilagojeno prehrano ukvarja že več kot 30 let. Knjiga je rezultat njenega študija, raziskovanja in eksperimentiranja ter neštetih izboljšav in poenostavitev pri pripravi hrane, ki je naše prvo zdravilo.Pot do zdravih prehranjevalnih navad še nikoli ni bila tako lahka, če le sledimo njenim bogatim izkušnjam in preprostim rešitvam, v katerih odsevajo starodavne modrosti naših prednikov, ki so z naravo dobro sodelovali, jo spoštovali in ljubili.

Tukaj velja izpostaviti jedilnico, ki je pogosto spojena s kuhinjskim prostorom, s katerim se mora zato čim bolje zliti. Kuhinja je zagotovo eden izmed osrednjih prostorov našega domovanja, saj v njej ustvarjamo in uživamo v raznih kulinaričnih užitkih. Da pa so ali bodo opravila v njej še prijetnejša, je dobro imeti tako opremljeno kuhinjo, v kateri se bomo počutili dobro in udobno. Alternativna sladila za kuhanje.

V prispevku bomo pogledali, kaj sploh je alternativna medicina, kakšne metode pozna ter kakšne so njene prednosti in slabosti pred uradno medicino. Prirodna i alternativna medicina. 24,645 likes · 18 talking about this.

POVEZANE KNJIGE