Vodna vrba

Vodna vrba - Alma M. Karlin | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alma M. Karlin
DIMENZIJA
9,4 MB
IME DATOTEKE
Vodna vrba.pdf
ISBN
9838087688069

OPIS

Druga knjiga iz serije Z Almo v svetVodna vrba kot drugo delo v seriji Z Almo v svet prihaja v prvem slovenskem prevodu neposredno iz zapuščine Alminega leipziškega založnika Maxa Möhringa, ki jo hrani Berlinska državna knjižnica. Avtorica v ženskem liku mlade Kitajke prepriča s svojo sočutnostjo, opisi nežnih ljubezenskih čustev in globokih duhovnih spoznanj za vse čase in za še tako majhne kotičke našega sveta.

KARLIN, Alma M. Mein kleiner Chinese : ein China ... Pretpostavlja se da su venci bili pleteni od vrbovog pruća, budući da je vrba kao drvo koje raste pored vode bilo posvećena Vodenu.

o. Naslov: Struževo 4, SI 4000 Kranj Id za DDV: SI99523035 Matična št.: 5480205000 jesenovec ana, lenardiČ jaka slovenŠČina - jezik na maturi (prenovljena izdaja 2017) 16.30 € o knjigi Japonska vrbica Hakuro-Nishiki, vrba flamingo, je okrasna vrba z živahnim videzom.

POVEZANE KNJIGE