Sinoči se je zgodil humor

Sinoči se je zgodil humor - Iztok Lovrić | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Iztok Lovrić
DIMENZIJA
10,25 MB
IME DATOTEKE
Sinoči se je zgodil humor.pdf
ISBN
3934327655331

OPIS

Lovrićeve komedije "kažejo svetu njegov obraz. Sicer s predimenzioniranimi potezami, torej karikirano, pa vendar tako pomembno dopolnjujejo retuširane (samo)podobe, mehčajo tisto delno zlagano in potvorjeno portretistiko, ki jo imamo v resnih žanrih. Ne gre toliko za to, da Lovrić pokaže vse nesporazume v moško-ženskih odnosih, ki se seveda najbolj pokažejo ravno na počitnicah, ko je treba veliko časa preživeti drug ob drugem, bolj gre za to, kako liki vidijo sami same sebe na počitnicah; zavedajo se, da so v riti, ker ne znajo uživati, vendar kurijo po telefonu svoje frende, naj jim bodo zavistni."Iz spremne besede Mateja Bogataja

letih prejšnjega stoletja, so delavci našli ostanke človeškega okostja, so po poročanju Televizije Slovenija (TVS) potrdili na Policijski upravi Novo mesto. Zadevo so predali Inštitutu za sodno medicino, trenutno poteka intenzivna kriminalistična preiskava. V avstrijski prestolnici se je sinoči zgodil incident blizu rezidence iranskega veleposlanika.

Iz Zabačenega se oglaša Jure Bidona, o podrobnostih pa je govoril z upravnico kovi... Prijatelja se po pestri noči, ki je prinesla obilne snežne padavine, pogovarjata po telefonu: "Celo jutro sem odmetaval sneg, toliko ga je zapadlo …" "Jaz sem pa zjutraj mirno vstal ter pogledal skozi okno. In vidim čez cesto 70 let staro sosedo, kako se muči s tisto veliko lopato, a ona drobna kot miš. Sinoči se je ponovno zgodil "ful moon party" v tokrat z oblaki prekriti Kamniški Bistrici.

POVEZANE KNJIGE