Jakec in breskev velikanka

Jakec in breskev velikanka - Roald Dahl | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Roald Dahl
DIMENZIJA
8,71 MB
IME DATOTEKE
Jakec in breskev velikanka.pdf
ISBN
2216048187213

OPIS

Jakec je sirota in živi z zlobnima tetama Cvek in Cmok. Zanju gara kot črna živina. Nekega dne pa sreča starčka v zeleni obleki, ki mu podari majhne krokodilje jezike s posebno magično močjo. Po nesreči se Jakcu razsujejo po tleh in v bližini stare breskve poniknejo v tla. Naslednjega dne je tam ogromna breskev velikanka; v njej prebivajo nenavadna bitja in Jakec se z njimi odpravi na razburljivo avanturo ... Knjigo krasijo ilustracije Quentina Blakea, Milan Dekleva pa je opravil izjemno prevajalsko delo in mladinsko klasiko znova približal bralcem.

Skupaj s kobilico, pajkom, stonogo, črvom in pikapolonico se odpravijo v njegovo sanjsko mesto New York. www.e-emka.si, Jakec Henrik Konjar je sirota in živi z zlobnima tetama Cvek in Cmok. Zanju gara kot črna živina.

Jakec Henrik Konjar je sirota in živi z zlobnima tetama Cvek in Cmok. Zanju gara kot črna živina.

POVEZANE KNJIGE