Cvetje po nevihti

Cvetje po nevihti - Laura Kinsale | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Laura Kinsale
DIMENZIJA
9,4 MB
IME DATOTEKE
Cvetje po nevihti.pdf
ISBN
6381288926288

OPIS

Vojvoda Jervaulx je genialen, vendar nevaren moški. V očeh sveta velja za lahkoživca, pridaniča in razsipneža in njegovo ime se vse prepogosto pojavlja v škandaloznikih. Toda za marsikatero žensko je takšen ženskar in razuzdanec nezaustavljivo privlačen in tudi plaha, zadržana Maddy Timms, hčerka preprostega matematika, je očarana nad lahkotno pozornostjo čednega plemiča. Ko nekega dne izve, da je vojvodo doletela huda nesreča, Maddy spozna, da mu mora priskočiti na pomoč, pri tem pa počasi spozna moškega iz krvi in mesa, ki se skriva pod masko okorelega grešnika. Vendar pa Maddy ne sluti, da bo s svojo ljubečo skrbjo in zdravilnim dotikom usodno spremenila njuni življenji.

Pripoveduje dramski igralec Tone Gogala. Cvetje po nevihti 67 Čakam te 32 Čarobnost življenja 2 Čas je morilec 39 Dekle pred njo 48 Dekle za en mesec. Januar, februar, marec 43 Denar sveta grobar 12 Doktrina šoka 13 Drzni rekrut 81 Entre lobos 20 Farmacevtka 91 Food inc.

V košarico ... »Zasmehujte me, kolikor vas je volja! Da, prijateljice, ker vam ni bilo dano, dano je bilo meni! Pretresala me je ljubezen, enaka viharju, enaka nevihti! Prišla je pozno, prav tako je prišla, kakor pride časih kako cvetje v pozni jeseni. Sadu ni rodila, kakor ga ne rodi jesenski cvet.

POVEZANE KNJIGE