Čudežna bolha Megi in hrček Marjan

Čudežna bolha Megi in hrček Marjan - Desa Muck | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Desa Muck
DIMENZIJA
5,68 MB
IME DATOTEKE
Čudežna bolha Megi in hrček Marjan.pdf
ISBN
8870284403469

OPIS

Žival prinese v hišo veselje pa tudi skrb in odgovornost. Tu priskoči na pomoč čudežna bolha Megi, ki o živalih zelo veliko ve in jim zna poiskati prave lastnike. Čisto na koncu dobi besedo še veterinarka, ki o vsaki živali pove marsikaj zanimivega in koristnega.Lena in Pavel sta si strašno želela hrčka. Željo jima je izpolnil Božiček. Takoj ko je prišel v hišo, so se začeli prepiri in hrček Marjan je od strahu pobegnil v svet … Le kdo bo drobcenemu hrčku pomagal v ogromnem prostranstvu sveta?Desa Muck je za zbirko Anica dobila Levstikovo nagrado in kar petkrat priznanje Moja najljubša knjiga. Čudežna bolha Megi je njena druga zbirka za otroke. Namenjena je otrokom od petega leta dalje in njihovim staršem.

Mladinska knjiga. ISBN 9789610132981 Lena in Pavel sta si strašno želela hrčka.

Ko živalice potrebujejo pomoč, pokličejo bolho Megi! Lena in Pavel sta si strašno želela hrčka. Željo jima je izpolnil Božiček.

POVEZANE KNJIGE