Virginija Volk

Virginija Volk - Kyo Maclear | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kyo Maclear
DIMENZIJA
4,89 MB
IME DATOTEKE
Virginija Volk.pdf
ISBN
6053993138757

OPIS

Kaj vse lahko prežene volčjo potrtost? Slastni priboljški, violinska glasba, pokanje frisov (včasih), barvice in čopiči, narisana lestev, pohajkovanje, ljubezen, ljubezen, ljubezen in ogromno domišljije.Zgodba o dveh sestrah. Ena je mračne volje, druga sončne. Obe pa prekipevata od domišljije.

Kar naprej tuli, renči in revska, slabe volje je, ne ljubi se ji družiti z nikomer, vse ji gre na živce in prav nič je ne more potolažiti. Fabrizio Montecchi pravi, da je Virginija Volk ena najbolj globokih in ganljivih slikanic, kar jih je prebral. »Navdušilo me je pogumno pisanje o temah, o katerih se navadno z otroki ne pogovarjamo in ki jih kot odrasli težko sprejemamo.

Kar naprej tuli, renči in revska, slabe volje je, ne ljubi se ji družiti z nikomer, vse ji gre na živce in prav nič je ne more potolažiti. Uprizoritev Virginia Wolf (Virginija Volk) bo nastala po motivih slikanice avtoric Kyo Maclean in Isabelle Arsenault.Vanesa ima sestro Virginijo, ki se počuti prav volčje oziroma se tako obnaša. Kar naprej tuli, renči in revska, slabe volje je, ne ljubi se ji družiti z nikomer, vse ji gre na živce in prav nič je ne more potolažiti. Fabrizio Montecchi pravi, da je Virginija Volk ena najbolj globokih in ganljivih slikanic, kar jih je prebral.

POVEZANE KNJIGE