V gruču do uspeha

V gruču do uspeha - Jeff Sutherland | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Jeff Sutherland
V gruču do uspeha.pdf

Scrum je način projektnega dela, ki že dolgo velja za najuspešnejšega v IT industriji. Pionir Scruma dr. Jeff Sutherland pa je po dveh desetletjih izkušenj napisal knjigo, namenjeno podjetjem, organizacijam in vsem, ki želijo povečati svojo učinkovitost. V tej knjigi boste potovali po vodilnih Scrumovih smernicah, kjer Jeffov sistem velike odgovornosti, timskega sodelovanja in konstantnih iterativnih izboljšav, med drugimi dosežki, popelje FBI v 21. stoletje, izpopolni dizajn cenovno dostopnega vozila, ki pelje do 225 km/h in porabi 2,8l/100 km, pomaga medijski organizaciji NPR pri poročanju o hitrih akcijah na Bližnjem vzhodu, spreminja sporazumevanje med farmacevti in pacienti, zmanjšuje revščino v Tretjem svetu ter celo pomaga ljudem pri načrtovanju porok in izvrševanju opravkov ob koncu tedna.

Čeprav metoda gruč (angl. Scrum) izhaja iz področja razvijanja programske opreme, so jo kmalu začela uporabljati podjetja iz vseh področij.

Pionir Scruma dr. Jeff Sutherland pa je po dveh desetletjih izkušenj napisal knjigo, namenjeno vsem podjetjem in organizacijam. V gruču do uspeha.