Tih spomin vsem žrtvam boja

Tih spomin vsem žrtvam boja - Marija Stanonik | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marija Stanonik
DIMENZIJA
3,82 MB
IME DATOTEKE
Tih spomin vsem žrtvam boja.pdf
ISBN
2419911039228

OPIS

Za knjigami Pozdravljeno trpljenje, Iz kaosa kozmos, Slovensko pesništvo pod tujimi zastavami, Slovenska pesem v tujem škornju, ki doslej malo znane vidike medvojnega pesništva pri različnih vojskujočih se straneh podrobno predstavijo, je Tih spomin vsem žrtvam boja ... Geografski inštitut Antona Melika ZRC SAZU Novi trg 2 1000 Ljubljana P.P. 306 Inštitut za slovensko izseljenstvo in migracije ZRC SAZU Novi trg 2 1000 Ljubljana P.P.

In s tem, kot je zapisala, povezala nasprotna bregova s pesemskim 'mostom' ... Monografija z naslovom Tih spomin vsem žrtvam boja in podnaslovom Diferenciacija in interference v slovenskem pesnjenju med drugo svetovno vojno 1941-1945, obravnava pesnjenje v okviru različnih skupin, ki se niso strinjale z Osvobodilno fronto in so delovale mimo nje ali proti njej. Založba ZRC, Ljubljana, 2016. Spomenik žrtvam vseh vojn (SVŽ) ali Spomenik vsem žrtvam vojn (in z vojnami povezanim žrtvam na območju Republike Slovenije) je spomenik, ki ga je 2013 v spomin na padle v vojnah 20. stoletja in vse, ki so bili zaradi njih kakorkoli prizadeti (žrtve I.

POVEZANE KNJIGE