Šola Luči

Šola Luči - Petra Dobnikar, Uroš Dobnikar | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Petra Dobnikar, Uroš Dobnikar
DIMENZIJA
12,52 MB
IME DATOTEKE
Šola Luči.pdf
ISBN
1327174062213

OPIS

Draga bralka, dragi bralec!Knjiga je nastajala več let. V njej so zapisani Zakoni življenja, vzorci človeškega delovanja in kako se prebuditi iz nevednosti v razumevanje življenja. Opisano je, kako odpreti življenjsko silo svoje notranjosti in se zbuditi v popolnem zavedanju. Knjiga te nauči povezati se s svojim višjim Jazom in uporabljati moči zdravljenja in ljubezni. Pokaže ti pot do osvoboditve sebe in svojega življenja. Knjiga želi pomagati človeku, da se reši vsega trpljenja. Jasno da vedeti, da spreminjanje zunanjega sveta ne rodi sadov srečnejšega življenja. Pelje te vse do jedra, v sam izvor vsega. Pokaže ti, kje se skrivajo tvoje bistvo, zdravilo, tvoj potencial, in te nauči na široko odpreti vrata te zakladnice. Prikaže ti, kako zelo enostavna je Resnica, in hkrati, kako težko je človeku poseči po tej Resnici, tem zdravilu.

Knjigo lahko naročiš tudi direktno na elektronski naslov: [email protected] . Knjigo boste prejeli po pošti.

V ta namen pridite 30 minut pred začetkom meditacije. Knjiga Šola Luči: Pot do Resnice je pravkar izšla. Lahko jo naročiš TUKAJ.

POVEZANE KNJIGE