Poslikave obraza

Poslikave obraza - Karen Harvey | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karen Harvey
DIMENZIJA
7,73 MB
IME DATOTEKE
Poslikave obraza.pdf
ISBN
4895985643254

OPIS

Ni potrebno komplicirati, saj so dovolj tudi samo smrček in brki ... tematske zabave ali posebne akcije in promocije lahko s poslikavo obraza izredno dobro dopolnite in povzdignete vaš dogodek na višjo raven. Možne so tudi poslikave s posebnimi UV barvami, ki žarijo v temi in ustvarijo res magično vzdušje v vašem lokalu. Poslikave obraza so v zadnjem času ena najbolj priljubljenih animacij, zato so se naši pravljični junaki opremili s potrebnim znanjem, veščinami in barvami, s katerimi spremenijo vaše malčke v KITIKE, SPIDERMANE, WINGSICE in ostale junake, ki si jih izberejo med bogato zbirko sličic, v kateri ne manjka noben otroški junak. Čas obdarovanj je (že skoraj) pred nami! Pri Rubi in Rudi radi čaramo nasmehe na obraz otrokom, zato podarjamo nagrado, ki bo popestrila praznovanje ali kakšen drug dogodek v čarobnem mesecu! Srečnemu dobitniku bomo podarili: POSLIKAVO OBRAZA do 10 otrok (Osrednjaslovenija, Gorenjska) Kako do nagrade: POSLIKAVA OBRAZA do 10 otrok Obiščite našo fb stran Rubi in […] poslikava obraza med rezultati iskanja na spletu.

Letos zaradi krize to niti ne bo težko. Trgovina | Orodja, pripomočki | Pisala, flomastri | Poslikava obraza. Filtriraj.

POVEZANE KNJIGE