Pikov fant

Pikov fant - Joyce Carol Oates | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Joyce Carol Oates
DIMENZIJA
11,5 MB
IME DATOTEKE
Pikov fant.pdf
ISBN
7999732793478

OPIS

Pikov fant (2015) je v prvi osebi pisana psihokriminalka o uspešnem in uglednem avtorju »spodobnih« kriminalk Andrewu J. Rushu (»Stephenu Kingu za džentelmene«), ki ima urejeno življenje z ljubečo ženo in tremi odraslimi otroki, a obenem mračno skrivnost: pod psevdonimom Pikov fant piše in izdaja tudi zelo drugačne, krute, nasilne, sadistične romane. Ko hči po naključju najde eno teh knjig in začne spraševati, kdo je v resnici njen avtor, in ko ga istočasno neznana ženska obtoži plagiatorstva, se znajde v hudi stiski in njegov drugi jaz počasi prevlada nad ljubeznivim in umirjenim Andrewom, ki nenadoma nima več nikakršnega vpliva na dogajanje …Napeta, z veščo roko zapletena in razpletena zgodba je poleg avtoričinih zvestih bralcev pritegnila in navdušila tudi marsikoga, ki se njenih obsežnejših romanov doslej ni lotil.

Continue reading. [Q-J-x-x] (pikov fant in še en fant se ne upoštevata) [T-9-x-x] (desetka in devetka nasprotne barve se ne upoštevata) [7-6-x-x] (najvišja pika se ne upoštevata) [2-A-x-x] (3c in en as se ne upoštevata) Kombinacije treh kart [K-2-A-x] (Kd se ne upošteva) [Q-2-A-x] (dama se ne upošteva) [J-T-9-x] (Qs se ne upošteva) [J-T-6-x] (Qs se ne ... Pikov fant Roman ugledne in večkrat nagrajene sodobne ameriške avtorice je v maniri kratke zgodbe izpisana napeta prvoosebna izpoved Andrewa J. Rusha.

Nič kriv. Joyce Carol Oates: Pikov fant Prevod: Maja Kraigher, Modrijan (Bralec), Ljubljana 2016 213 str., 14,90 € + + + + Srčne dame in pikov fant . Kakorkoli mešaš karte, je v našem zboru (ŽPZ Petrol) veliko "srčnih" dam in en sam pikov "pob".

POVEZANE KNJIGE