Kitke, fige in čopki za deklice

Kitke, fige in čopki za deklice - Jenny Strebe | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jenny Strebe
DIMENZIJA
5,34 MB
IME DATOTEKE
Kitke, fige in čopki za deklice.pdf
ISBN
1512789336056

OPIS

Pred vami je sijajna knjižica za vse mlade dame, ki imajo daljše lase, pa bi rade z njimi počele kaj več, kot jih spele v čisto navaden čop ali spletle v kitke.V Kitkah, figah in čopkih za deklice boste našli 50 super predlogov za vsako priložnost - za vrtec, šolo, igralne urice, športne aktivnosti, zabave, prireditve in kar tako.Marsikatera frizura je primerna tudi za srednje dolge lase, prav vse pa spremljajo natančna slikovna navodila, kako lase preplesti in speti ter poskrbeti, da bo pričeska držala. Ne manjkajo niti nasveti za nego otroških las, namigi za modne dodatke, kot so sponke in trakovi, in napotila na podobne frizure, ki jih lahko preizkusite, od Elsine kite do ljubkih uheljčkov miške Mini.

Pred kratkim je predstavila omejeno kolekcijo nakita v zeleni, rdeči in modri barvi, pri kateri je navdih črpala iz... Artikel Malčki kot iz škatliceV priročniku boste našli natančna navodila za številna oblačila pletena in kvačkana ki otroke odenejo od glave do peta: kape klobučke jopice oblekice puloverje hlače copatke nogavičke Odločite se lahko živahne ali nežne barvne odtenke jih predlagajo ustvarite čisto svoje kombinacije vse ročnih del lotevate prvič morate znanje osvežiti pa so na ... Kitke ali čopki so zelo praktična frizura za deklice. ...

Deklica Grace Giford je prava mala srečnica, mamica ji namreč vsako jutro pred šolo splete različne kreacije iz kitk, ki so navdušile številna dekleta širom sveta. Joga za zdrave sklepe : 80 jogijskih položajev za močne, prožne in gibljive sklepe, masaža sklepov in meditacija. Rotterdam: Mayaco; Brežice: distribucija Primus, 2016.

POVEZANE KNJIGE