Burgerji

Burgerji - Valéry Drouet | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Valéry Drouet
DIMENZIJA
11,54 MB
IME DATOTEKE
Burgerji.pdf
ISBN
1284333096070

OPIS

Ste že del množice ljubiteljev sendviča z mehko, krhko štručko in toplo, sočno, nadvse okusno vsebino? Ste že opazili, da so se burgerji prelevili v slastno dobroto z nešteto različicami in postali raznovrstna, zdrava jed, ob kateri uživamo skupaj s prijatelji ali družino, lahko pa si jih privoščimo na hitro na ulici?S tole knjigo boste postali svoj najljubši mojster za burgerje. V njej je skoraj 40 receptov za priljubljeno jed, poleg tega pa še recepti za omake in kruhke. Če si vseeno zaželite spremembe, smo dodali še recepte za hot doge in bagele. Privoščite si jih v dobri družbi!

Hood Burger se je rodil avgusta 2012 na štantu pred Sax Pubom v Ljubljani. Til Pleterski in Klemen Ptičak sta tedaj prvič v zgodovini Slovenije predstavila gurmanski burger narejen iz 100% slovenske pašne govedine, domače krompirjeve bombice in drugih lokalnih sestavin serviran na ulični način. Lars & Sven Ponudba BEEF & PORK & ANGUS & CHICKEN & VEGAN.

Projekt Burger. XXL Mega pleska burger 7,00 EUR. kruhek, mešano mleto meso (200g), cheddar sir, mozzarella, majonezna omaka, kečap, sveža čebula (alergeni 1,3,7,11) Burgerji so nekoč veljali za tipično ameriško jed, danes pa jih lahko najdemo po vsem svetu.

POVEZANE KNJIGE