Slovenski križevi poti v cerkvah južne Koroške

Slovenski križevi poti v cerkvah južne Koroške - Veronika Urank-Olip | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Veronika Urank-Olip
DIMENZIJA
12,24 MB
IME DATOTEKE
Slovenski križevi poti v cerkvah južne Koroške.pdf
ISBN
2813874141546

OPIS

... Slovenski križevi poti v cerkvah južne Koroške. Veronika Urank-Olip Založba: Mohorjeva založba Celovec Število strani: 216 Leto izdaje: 2016 ISBN: 978-3-7086-0903-4 Mere: 215 x 215 mm Digitalna knjižnica Slovenije - dLib.si.

Lovro Sodja je dneve ocenil kot uspešne in odmevne. Sklep je ponudil literarno-glasbeni večer in zaprtje razstave Karla Vouka, prav tako v Narodnem muzeju na Metelkovi. V Porabje so odšli z željo, da bi z zvočnimi zapisi dopolnili poznavanje slovenske ljudske ustvarjalnosti, in z zavestjo, da je treba ohraniti zvočno podobo te bližnje in obenem daljne pokrajine. Glasnika SED se pojavijo približno dva meseca, preden jo zvesti bralci dobite v roke.

POVEZANE KNJIGE