Nevarna z diamanti

Nevarna z diamanti - Madeline Hunter | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Madeline Hunter
DIMENZIJA
8,92 MB
IME DATOTEKE
Nevarna z diamanti.pdf
ISBN
7918607342136

OPIS

Še nikoli se nista srečala človeka, za katera bi bilo skoraj neverjetno, da bosta postala zaveznika – ali pa se zaljubila ...Nesramno bogatega vojvodo Castleforda ne zanima brzdanje lastne razuzdanosti. Vdaja se igram na srečo in vlačugam ter nadvse uživa v svojem hedonističnem načinu življenja. Ko volilo v oporoki njegovim številnim zemljiščem pridruži majhno posestvo, kjer domuje skromna cvetličarna, poznana pod imenom Najredkejši cvetovi, Castleford v tem ne vidi nič posebnega. Dokler ne vrže očesa na lastnico cvetličarne.Daphne Joyes je hladno skrivnostna, čudovito lepa in skrajno neusmiljena do človeka Castlefordovega kova. Nikakor se ne želi predati vojvodovemu osvajanju in ga povsem upravičeno želi zadržati čim dlje od svojega eklektičnega gospodinjstva. Ne le da je vsa ta leta nudila zatočišče mladim damam, ki so bile žrtve nesrečnih okoliščin, tudi sama ima svoje skrbno varovane skrivnosti. Ki grozijo, da se bodo razkrile …

Veliko ljudi ve, da so ti minerali podobni, vendar ne vsi vedo, kaj je to. Da, in kako se razlikujejo, tudi vsi ne morejo reči. Zasledili smo, da so spletni goljufi tokrat na lovu za vašimi kreditnimi karticami.

Dejstvo je namreč, da so lovski psi (delovnih je približno 4000) v primerjavi s tistimi, ki kot hišni ljubljenčki večino časa preživijo v zaprtih prostorih, bistveno bolj ranljivi. Naslov: Nevarna z diamanti. [4].

POVEZANE KNJIGE