Mentorstvo v praktičnem usposabljanju v delovnih organizacijah

Mentorstvo v praktičnem usposabljanju v delovnih organizacijah - Monika Govekar-Okoliš, Renata Kranjčec | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Monika Govekar-Okoliš, Renata Kranjčec
Mentorstvo v praktičnem usposabljanju v delovnih organizacijah.pdf

Delo v strokovno homogeni skupini Mentorstvo v praktičnem usposabljanju v delovnih organizacijah (Ljubljana, 29. september 2016, NUK) ... Publikacija sistematično obravnava mentorstvo v praktičnem usposabljanju v delovnih organizacijah.

Monika Govekar Okoliš s Filozofske fakultete UL, avtorica knjige Mentorstvo v praktičnem usposabljanju v delovnih organizacijah. Mentorstvo v praktičnem usposabljanju je ena od oblik mentorstva, ki se poja vlja v času študija z namenom vodenja in usmerjanja študenta pri nadgradnji pridobljenega znanja v praksi. Naslov letošnjega osrednjega dela bo Kompetence mentorja za učinkovito vodenje praktičnega usposabljanja študentov v organizacijah, zavodih (nepedagoška praksa). Predavala bo prof.