Dvojna igra

Dvojna igra - Anders de la Motte | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anders de la Motte
DIMENZIJA
8,27 MB
IME DATOTEKE
Dvojna igra.pdf
ISBN
3430394830296

OPIS

Izgubil je spomin, a ve, da ima temno skrivnost. Zdaj lahko še življenje, če jo izda napačnemu.Ko se David Sarac po avtomobilski nesreči v Stockholmu prebudi, ve samo to, da je policist, da je naredil nekaj neodpustljivega in da mora zaščititi svojega obveščevalca Janusa.Natalie Aden rekrutirajo, da vohuni za Saracom. In postane njegova zaupnica ... edina oseba, ki ji zaupa in ki mu lahko pomaga, da poveže posamezne namige.Vendar nista edina, ki iščeta Janusa. In drugi so iz obupa pripravljeni narediti marsikaj ... uporabiti okrutne metode ... da bi ga zanesljivo našli prvi ...

se konča v vodni postelji z kozmično luknjo. zvezde se prebujajo gosti lasje bleščijo v temi — IGOR BIZJAN.

It isn't possible. It isn't possible for me to react in any other way but with bitter cynicism, when I hear about the plan to save the world.

POVEZANE KNJIGE