Zverinice, pozdravljene

Zverinice, pozdravljene Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,29 MB
IME DATOTEKE
Zverinice, pozdravljene.pdf
ISBN
2648927662312

OPIS

Etnolog dr. Milko Matičetov je življenje posvetil zbiranju in raziskovanju slovenskega ljudskega izročila. Še posebej veliko ga je našel in zbral pri pravljičarkah in pravljičarjih v Reziji. Dragocena zbirka rezijanskih pravljic Zverinice iz Rezije je prvič izšla leta 1973 s podobami Ančke Gošnik Godec.Anja Štefan, pesnica, pisateljica in pravljičarka, je iz knjige izbrala sedem najlepših, ki jih zdaj lahko preberemo tudi v slikanici.Sočno govorico in slogovno izbrušenost rezijanskih mojstric in mojstrov pripovedovanja je s svojimi humornimi ilustracijami obogatil Zvonko Čoh.

Ker o splošnem pregledu pri veterinarju na forumu nisem našla nič, bi prosila, če mi lahko kdo pove, kaj vse se na takšnem pregledu pregleda in kakšne so kaj okvirne cene ... Zverinice, pozdravljene. print, 1/2.

(2016) št. 3/4 Matematika v šoli papir matematika, prir.

POVEZANE KNJIGE