Ta svet je lahko boljši

Ta svet je lahko boljši - Janis Varufakis | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Janis Varufakis
DIMENZIJA
10,20 MB
IME DATOTEKE
Ta svet je lahko boljši.pdf
ISBN
1677337822117

OPIS

»Vse se vrti okrog denarja!« je pogosta fraza, v kateri je žal veliko resnice. Zato bi morali vsi poznati osnove delovanja gospodarstva in ekonomije, sicer bomo – ujeti v mrežo nevednosti – lahek plen pohlepnemu kapitalu.Janis Varufakis (1961), profesor ekonomije, razvpiti nekajmesečni grški finančni minister, ki je glasoval proti varčevalnim ukrepom in februarja 2016 ustanovil vseevropsko demokratično gibanje, se je s to knjigo lotil podviga, kako osnove gospodarstva razumljivo in zabavno pojasniti svoji najstniški hčeri in njenim vrstnikom.Zato bo ta knjiga dobrodošla in poučna za vse, ki jih zanima:- Kaj je denar in zakaj potrebuje demokracijo?- Kako se rojevajo finančne krize?- Zakaj v današnjem svetu vladata krivica in neenakost?- Kako ukrepati, da bi svet obrnili na bolje?

jan 2018. Janis Varufakis ( 20) ISBN/EAN:P_9789612821432.

Pandemija bo povečala vrzel med veščinami zaposlenih 8 Prvi dogodek, ki smo ga pripravili skupaj knjigarna in knjižica, je bil pogovor ob nagrajeni knjigi nekdanjega grškega finančnega ministra Yanisa Varoufakisa Ta svet je lahko boljši.Pionirska ji je podelila priznanje zlata hruška 2017 v kategoriji prevedena mladinska poučna knjiga. II Janis Varufakis / Ta svet je lahko boljši Ta svet je lahko boljši. Kako sem hčeri razložil Ustvarimo boljši svet je družbeno odgovorni projekt podjetja Lidl Slovenija d.o.o.

POVEZANE KNJIGE