Rahločutni prevarant

Rahločutni prevarant - Johanna Lindsey | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Johanna Lindsey
DIMENZIJA
6,92 MB
IME DATOTEKE
Rahločutni prevarant.pdf
ISBN
1024562374653

OPIS

Strtega srca in odločena pustiti svojo žalost na angleški obali se nedolžna Georgina Anderson, preoblečena v postreščka, vkrca na »gentlemansko ladjo« Maiden Anne. Vendar njen kapitan ni pravi gentleman, temveč bivši pirat in neobrzdan razuzdanec, James Malory.Črna ovca ponosne in burne družine Malory kmalu spregleda Georginino pretvarjanje in je nad pogumno in vznemirljivo damo, ki jo je prisilil v intimno suženjstvo, navdušen. In čeprav je prisegel, da se ne bo pustil zvabiti v zakon, je kapitan Malory na odprtem morju končno našel sebi primerno lepotico strastnega srca, ki lahko z njim tekmuje v ljubezni do svobode in avantur.»Kraljica ljubezenskih romanov.« – Gannett News Service

TI=Nežna upornica AU=Lindsey, Johanna LA=slv ... - Rahločutni prevarant, Johanna Lindsey - Očarljiva neznanka, Mary Baloch - Škandal z guvernanto, Courtney - Pravila privlačnosti; Christina Dodd - in nato jo je poljubil, Laura Lee Cuhrke - Osem let skomin, Julie James - Vražje nakane, Elizabeth Hoyt Vse knjige so odlično ohranjene, kot nove. Rahločutni prevarant (mehka vezava) 12,99 € Primerjaj Primerjaj. Dodaj v košarico Reci, da me ljubiš (mehka vezava) 12,99 € Primerjaj Primerjaj.

9,95 € Primerjaj Primerjaj. Dodaj v košarico Ples zraka (trilogija Tri sestre, 1.

POVEZANE KNJIGE