Polh

Polh - Ivan Esenko, Ana Marija Toman | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Esenko, Ana Marija Toman
DIMENZIJA
5,20 MB
IME DATOTEKE
Polh.pdf
ISBN
7004288077129

OPIS

Zbirko Me poznaš? je zasnoval Ivan Esenko in v njej predstavlja živali in njihova življenjska okolja. Mladi bralci lahko v njej na lahkoten način spoznajo življenjske navade živali; kako se prehranjujejo, koga se bojijo in kdo se jih boji, kako starši skrbijo za mladiče ter na koncu kako preživijo zimo.Besedilo v rimah je napisala Ana Marija Toman, ilustracije je narisala Alenka Vuk Trotovšek.Predstavitev se zaključi s fotografijo živali in kratkim sestavkom Ivana Esenka. Sledijo še vprašanja ob katerih otrok lahko preveri svoje znanje.

Dan prespi v kraškem podzemlju, drevesnem duplu ali ptičji valilnici. Prezimuje v zemlji (kraško podzemlje, rovi pod koreninami velikih dreves).

Includes free vocabulary trainer, verb tables and pronunciation function. POLH D.O.O., Kalce - kontaktni ter drugi podatki o podjetju v Telefonskem imeniku Slovenije. Jelka Polh je na Facebooku. Pridruži se Facebooku in se poveži z Jelka Polh in ostalimi, ki jih poznaš.

POVEZANE KNJIGE