Mojca Pokrajculja

Mojca Pokrajculja Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
10,21 MB
IME DATOTEKE
Mojca Pokrajculja.pdf
ISBN
3408914903386

OPIS

Ponatis prikupne ljudske pripovedke o Mojci Pokrajculji, ki je med pometanjem hiške našla krajcar in si zanj kupi piskrček. Zvečer je zlezla vanj in zaspala. Ker je bil zunaj mraz in je pihala burja, je na vrata piskrčka potrkalo veliko živali. Prav vsem je ponudila zavetje. Preden pa je živali spustila k sebi, ji je moral vsak zagotoviti, da zna delati nekaj koristnega.Knjigi je dodan CD, na katerem so znano pravljico interpretirali znani slovenski igralci, kot so Polona Vetrih, Polde Bibič, Janez Hočevar in drugi.

Dejavnosti potekajo od 6:45 do 16:00. Vljudno vabljeni, da nas obiščete.. Mojca Pokrajculja je bila že huda, ko je zopet nekdo trkal in stokal: "Mojca Pokrajculja, lepo te prosim, spusti me noter, ne prenesem več burje in slane." Bil je srnjak.

Plačilo se opravi v gotovini. »Mojca Pokrajculja je pripovedka, ki demitizira največji mit dvajsetega stoletja, mit o delu, poštenju in resnici, hkrati pa, slovenska pripovedka, ironizira mit o delovnem narodu na senčni in sončni strani Alp. View Mojca Pokrajculja's profile on LinkedIn, the world's largest professional community. Mojca has 1 job listed on their profile.

POVEZANE KNJIGE