Moč Erikove domišljije

Moč Erikove domišljije - Skye Byrne | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Skye Byrne
DIMENZIJA
6,4 MB
IME DATOTEKE
Moč Erikove domišljije.pdf
ISBN
7935746518215

OPIS

Skye Byrne in Nic George sta ustvarila brezčasno knjigo v svetovno uspešni zbirki Skrivnost (THE SECRET).Ko Erik izgubi svojo ljubo igračko, zajčka Robija, dedek nauči Erika uporabljati moč domišljije, da bi našel svojega prijateljčka. In ko Erik začne uporabljati moč svoje domišljije, se začne prava pustolovščina.Ali bo moč Erikove domišljije lahko pripeljala Robija nazaj k Eriku? Ali pa bo Robi za zmeraj izgubljen? Slikanica Moč Erikove domišljije bo z upodobitvijo prijateljstva med dečkom in njegovo igračo ter ponazoritvijo moči, ki jo ima sposobnost vizualnega predstavljanja, zagotovo takoj postala klasično branje za bralce vseh starosti.Skye in Nic sta se spoznala kot otroka v svoji domovini Avstraliji; tedaj sta imela komaj osem let in še nista vedela, da bosta nekoč postala prijatelja za vse življenje. Leta 2005 sta oba začela delati za Skrivnost (The Secret), naslednjega leta pa sta se skupaj preselila v Kalifornijo. Tam sta uresničila svoje življenjske sanje o tem, da bi skupaj ustvarjala knjige za otroke: leta 2014 sta ustanovila podjetje Cuppa Cooish in ustvarila svoj prvi naslov: Moč Erikove domišljije.

Zakaj tako? Zakaj nekateri dosežejo svoje cilje tako preprosto, nekateri s težavami, nekateri pa sloh ne? Razlog ni v telesni konstituciji, kajti telesno popolni… Příspěvky českých a polských medievistů, jež tvoří 13. Na většině prodejen máme zřízena výdejní okénka.

Redna cena: 17,95 € Skrij Poglej ve ... MOČ ERIKOVE DOMIŠLJIJE. SKYE BYRNE.

POVEZANE KNJIGE