Dva milijona smo jih pospravili

Dva milijona smo jih pospravili - Johannes Sachslehner | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Johannes Sachslehner
DIMENZIJA
7,3 MB
IME DATOTEKE
Dva milijona smo jih pospravili.pdf
ISBN
9821016475471

OPIS

Odmevna knjiga o Odilu Globočniku, SS-ovcu slovenskih korenin, ki je bil med drugo svetovno vojno odgovoren za milijone življenj. Življenje in osebnost snovalca, graditelja in vodje številnih taborišč smrti, izumitelja plinskih celic.V monografiji uglednega dunajskega zgodovinarja, z dejstvi, prvič dostopnimi Slovencem, preberite, kako se je že kot mladi idealist zapisal nacizmu in nato postal eden najhujših rabljev v Tretjem rajhu. Na Poljskem je bil odgovoren za več kot 1.500.000 žrtev v taboriščih, kot vodja tržaške Rižarne pa je imel na vesti na tisoče življenj – tudi številnih Slovencev.

decembra 2020. Gen-I je lanski zmagovalec Dnevnikovega izbora najboljšega zaposlovalca Zlata nit v kategoriji velikih podjetij in letošnji finalist. Dr.

Emka.si's Dva milijona smo jih pospravili : Odilo Globočnik - Hitlerjev menedžer smrti looks good? Share Dva milijona smo jih pospravili : Odilo Globočnik ... Dva miljona smo jih pospravili Odilo Globočnik-hitlerjev menedžer smrti book. Read 2 reviews from the world's largest community for readers.

POVEZANE KNJIGE