Velika pustolovščina Svetost

Velika pustolovščina Svetost - Pius E. Sammut | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pius E. Sammut
DIMENZIJA
3,88 MB
IME DATOTEKE
Velika pustolovščina Svetost.pdf
ISBN
8859950014409

OPIS

Povzetek: V zbirki Zgodbe iz duhovnih oaz so zbrani izreki modrecev, pričevanja in anekdote, ki nam prinašajo spodbudo na življenjski poti ali oporo pri vsakodnevnih izzivih. Nekatere zgodbe govorijo o nas samih in nam pomagajo, da znamo videti smisel v našem življenju in delovanju.»Svetost je predvsem odnos. Intimen, strasten in trajen odnos z možem, ki mu je ime Jezus Kristus. Ko so blaženo karmeličanko Elizabeto od Svete Trojice vprašali, kako si predstavlja svetost, je preprosto odgovorila: ‘Svetost je zaljubljenost.’ Vedela je, da znotraj nas živi Kralj; kjer pa je kralj, tam je tudi kraljestvo! Zato je stalno ponavljala: ‘Našla sem nebesa na zemlji!’«

Ko so blaženo karmeličanko Elizabeto od Svete Trojice vprašali, kako si predstavlja svetost, je preprosto odgovorila: 'Svetost je zaljubljenost.' ... This is "Velika pustolovščina" by Azbe Dovjak on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Starešina Uchtdort uči o potovanju učencev in nas spodbuja, naj iščemo Boga, služimo in o svojih izkušnjah pripovedujemo. Slavko Pregl : Velika Pustolovščina Podrobnosti knjige. e-knjige za mladostnike.

ISBN 978-961-6974-09-7. Velika izbira dodatne pohodniške opreme - pohodne palice, čelne svetilke, termovke, ... Nepogrešljive stvari na vaših izletih.

POVEZANE KNJIGE