Saj ne more biti res!

Saj ne more biti res! Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
4,81 MB
IME DATOTEKE
Saj ne more biti res!.pdf
ISBN
1922354535968

OPIS

Osupljive vizualne primerjaveAli veste, da Zemlja tehta približno toliko kot 80 Mesecev? Si predstavljate, da je najvišji slap visok skoraj kilometer, najgloblja jama pa je za višino sedmih Eifflovih stolpov pod zemljo? Veste, da bi bila kaplja vse vode na našem planetu široka 1384 km? In da bi bil ameriški Kip svobode do pasu v vodi, če bi se stalili vsi ledeniki na svetu? Si mislite, da ima človek za 160.000 km žil v telesu? Sinji kit je dolg za 17 potapljačev, njegovo srce pa je veliko kot manjši avtomobil. Največji dinozaver je tehtal enako kot 25 slonov in je bil visok za tri avtobuse.Spoznajmo vse to in še veliko več v neverjetnih vizualnih primerjavah, kakršnih nismo videli še nikjer!

Bili smo priča najhitrejšemu padcu za 20 % od doseženega vrha v zgodovini (padcem delnic, ki presežejo 20 %, pravimo medvedji trend). S&P 500 je ... Saj ne more biti res, kakšna neumnost turškega vratarja! #video.

Pravi solza v očeh, včasih nežen njen nasmeh, da ljubezen je le to. Saj mi rekla ona je, da se zaljubila je, da zgubiti me ne sme.

POVEZANE KNJIGE