Pivo

Pivo - Andrej Colarič, Davor Mišmaš | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Colarič, Davor Mišmaš
DIMENZIJA
5,23 MB
IME DATOTEKE
Pivo.pdf
ISBN
5446896247470

OPIS

Pivo postaja pijača, ki jo doživljamo podobno kot vino. Avtorja nas navdušita za poglobljeno spoznavanje te pijače, okušanje, kombiniranje s hrano, kuhanje s pivo,.. Tiste bolj zagnane pa tudi za pripravo lastnega domačega piva. Popljeta nas skozi poglavja: Zgodovina piva, Vpliv piva na naše počutje, Pivo in naša zaznava, Shranjevanje in točenje piva, Pivo in kozarci, Ravnotežje in harmonija v pivu, Stili piva, Sestavine za pivo, Domače pivovarstvo, Kombiniranje piva in hrane, Kuhanje s pivom, Pivovarne v Sloveniji.

Cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo za izdelke brez dekoracijskih dodatkov. Pivo so tako proglasili za krščanski zdravilni napitek, smelo se ga je piti tudi na postne dneve. In kako pijemo pivo danes? Pijemo ga prav ob vsaki priložnosti in, čeprav je pri nas skoraj greh piti pivo ob ribi, je to v drugih državah kot so Belgija, Nemčija , Anglija,…..popolnoma normalno. Get started with Pivo.

Najbolje prodajani. Akcija! Add to wishlist.

POVEZANE KNJIGE