Moč vere

Moč vere - Pius E. Sammut | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pius E. Sammut
DIMENZIJA
12,68 MB
IME DATOTEKE
Moč vere.pdf
ISBN
7031121066514

OPIS

Povzetek: V zbirki Zgodbe iz duhovnih oaz so zbrani izreki modrecev, pričevanja in anekdote, ki nam prinašajo spodbudo na življenjski poti ali oporo pri vsakodnevnih izzivih. Nekatere zgodbe govorijo o nas samih in nam pomagajo, da znamo videti smisel v našem življenju in delovanju.»Budilniška aleluja – Ko zjutraj zazvoni budilka, namesto godrnjanja zmoli vrstico iz 118. psalma: ‘To je dan, ki ga je naredil Gospod. Radujmo se in se ga veselimo.’Tako boš dan začel s hvaležnostjo. Kesanje pred rdečim semaforjem – Kadar te na cesti ustavi rdeča luč, pomisli, ali si koga prizadel ali bil neprijazen, in to iskreno obžaluj.«

novembra 2016, smo v Knjižnici Črnomelj gostili domačinko gospo Vero Vardjan, katera je zadnja leta, ne samo v Sloveniji ampak tudi izven njenih meja, poznana po čudežnem preživetju po udaru strele. Moč vere. Other Views.

Kakor skriti sovražnik napade iz teme. Človek se še zaveda ne, kdaj točno ga napade.

POVEZANE KNJIGE