Vampirski paradižniki

Vampirski paradižniki - Uroš Hrovat | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Uroš Hrovat
DIMENZIJA
5,39 MB
IME DATOTEKE
Vampirski paradižniki.pdf
ISBN
1153993072872

OPIS

Rdeči paradižnik z domače tržnice je slasten, toda sedaj prihaja SUPERPARADIŽNIK iz AVTOMATA, ki je še večji in boljši. A POZOR, ta nedolžni paradajz se lahko ob ugrizu vampirja en dva tri spremeni v požrešnega krvosesa. Vampirski paradižniki imajo najraje šekaste krave, če pa jih zmanjka, si v nevarnosti tudi ti. Hitro odpri knjigo in spoznaj, kako se pred pošastmi branijo Ema in druščina z gradu Prepih. Iščejo nekoga, ki se upa v srebrnem oklepu spopasti z zobatimi orjaki. Si morda ta pogumni junak ti?

Read reviews from world's largest community for readers. Rdeči paradižnik z domače tržnice je slasten, toda sedaj prihaja SUP... Paradižniki vseh vrst in druge eksotične rastline > Paradižniki vseh vrst in druge eksotične rastline; Vzgoja paradižnika Priprava .

Vam je ta ocena knjige všeč? 1 od 2 bralcev je ta ocena knjige všeč. Odgovori.

POVEZANE KNJIGE