Super jedi za otroke

Super jedi za otroke Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
9,66 MB
IME DATOTEKE
Super jedi za otroke.pdf
ISBN
9195898841017

OPIS

Jedi za otroke morajo biti okusne, zdrave, preproste za pripravo in hkrati privlačne na oko – na kratko, jedi za otroke zahtevajo veliko znanja. Z recepti v tej knjigi pa bo izpolnjevanje vseh navedenih zahtev postalo otročje lahko.Naj bodo korenčkovi kroketi z zeliščno skuto za manjšo lakoto, teletino v omaki z rostijem za glavno jed, ali pa pošast v obliki mafina za naslednjo rojstnodnevno zabavo – našli boste celo vrsto novih priljubljenih jedi. Vsi recepti so preprosti za pripravo, jedi pa otroke preskrbijo z vsem, kar potrebujejo za razvoj, ne da bi se ob tem morali odpovedati privlačnemu videzu. Preizkusite recepte in svoj navdih poiščite v mikavnih fotografijah in ljubkih ilustracijah.

Tako, da res, same pohvale. John Komar Te enostavne zamisli za prigrizek bodo zadovoljile celo najprimernejše jedi. Brandon Bales Pizza Toast Najlažji način za pico.

read more Uživanje visoko energetskih jedi v večernih urah tudi nima nobenega smisla, saj večerji navadno ne sledi porabljanje kalorij s telesno vadbo. Zvečer ti torej predlagam, da si privoščiš lahek obrok, sestavljen iz jedi, ki ne napihujejo in s tem še dodatno ne otežujejo tvoje prebave.

POVEZANE KNJIGE